top of page
HFL-475.jpg

Det lille hotellet
ved fjorden

HFL - LOGO - U TEKST - GRØNN_edited.png
Et lite, familiedrevet hotell ved fjorden med ni rom, skjeve gulv og et landlig kjøkken med lidenskap for lokale råvarer.

Hjertelig velkommen til oss.

 
HFL-4.jpg

en god morgen

en GOD DAG

Sov på senger av rene naturmaterialer og stå opp til nytraktet kaffe, surdeigsbrød, lokale oster og økologisk eplejuice fra Hardanger. 

 

Vandre på breen og i fjellene rundt oss eller ta på deg morgenkåpen og finn hvilepulsen i badstuen ved fjorden. Nyt drivhuset i den lille, ville hagen og smaken av Hardanger fra dagens fire retters meny.

Fra jord til bord

Naturen er noe vi lever med og av, og det gjenspeiles i matlagingen på vårt lille hotell i Hardanger.

 

Vi sår og høster og samarbeider med flere små, ivrige produsenter som forsyner hotellet med fantastiske råvarer. Når lidenskapen følger råvarene hele veien fra jord til bord blir matlaging en fest, og forhåpentligvis også en glede for ganen. 

 

Velkommen til bords.

HFL-655.jpg
HFL-828.jpg

ideen om et liv på landet

Vi er Caroline og Harald, og sammen med hunden vår Frøya eier og driver vi Hardanger Fjord Lodge, eller gamle Hotel Sundal om du vil.

I 2018 sa vi opp jobbene våre og flyttet fra byen for å starte et roligere liv på landet. Vi ønsket å skape et sted som skulle være gjensidig godt for folk og naturen rundt oss.

 

Gamle Hotel Sundal fra 1889 stod tomt, det lå tett på fjellene, fjorden og breen og det trengte kjærlighet - vi slo til. Nå bor vi her, mellom fjord og fjell i denne dalen mot sør, med breen Folgefonna like over oss. Hjemmet vårt deler vi med dere, og på kjøkkenet står Robert og Benedicte og koker herlige retter til kveldens servering.

Vi har lagt ned vår sjel i dette gamle hotellet i Hardanger og håper du vil trives her hos oss. 

 

Hjertelig velkommen inn i vår verden.

Caroline, Harald & Frøya

Vertskap

Førjulskos på bygda

Mektig vestlandsnatur i vinterdvale og førjulskos i et lite hotell ved fjorden - vi åpner dørene i den kalde fine tida.

Inne knitrer det i peisen, vi baker alle slagene og komponerer en syv retters middag på høstens grøde. 

Hjertelig velkommen til å nyte ett døgn hos oss med førjulskos og festmiddag hos oss fra 22. november til 15. desember 2024 
HFL-1008.jpg
bottom of page